Ga naar hoofdinhoud

Comforta en Yokono slaan handen ineen

Per 1 januari 2021 is Comforta Nieuwkoop B.V. de importeur van het Spaanse merk Yokono voor Nederland en Duitsland. Dennis de Boer geeft aan dat het potentieel door de samenwerking tussen Yokono en Comforta optimaal wordt benut.

“De vraag naar vlotte, comfortabele schoenen blijft groeien. Zelfs in de afgelopen periode is het merk goed verkocht. Bovendien is Yokono een uitstekende aanvulling is op de collecties van Super Cracks”, aldus Dennis. Hoewel Dennis aangeeft dat de voorzichtigheid in de markt voelbaar is, zijn er gelukkig voldoende ondernemers die juist nu op zoek zijn naar nieuwe trendy merken met een goede pasvorm.

De collecties worden zowel in de zomer als in de winter gekenmerkt door plantaardig gelooide leersoorten in sterke kleuren en finishes. Waar Yokono ‘s zomers specialist is in kurkvoetbedsandalen, bestaat de wintercollectie uit commerciële boottees. Prijzen varieren van € 99,95 tot € 129,95.

Over Yokono
Yokono is in 1981 opgericht door de broers Segura in het Spaanse Alicante. Momenteel wordt het merk daar nog steeds geproduceerd. Inmiddels is het merk in meer dan 30 landen verkrijgbaar. Dennis de Boer was vanaf 2019 agent voor Yokono en gaat direct samenwerken met Comforta. In Nederland is het verkoopteam voor Yokono uitgebreid met Niels Jansen en Stephan Kouwenhoven. De wintercollectie is vanaf 22 februari in de showroom in CAST te bewonderen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top