Content voor Ingelogde Gebruikers

Collecties van ruim 40 merken te bekijken op segmentatiedag C.A.S.T.&Fashion

Op maandag 18 februari zal de derde segmentatiedag plaatsvinden: C.A.S.T.&Fashion! Op deze dag verhuizen exposanten hun collecties naar de beursvloer op niveau 1 in C.A.S.T. Samen met gastexposanten zijn er collecties van ruim 40 merken te bekijken.

Tijdens de segmentatiedag C.A.S.T.&Fashion verzamelen vaste en gastexposanten zich op de beursvloer op niveau 1. In een vernieuwende beursomgeving zijn de herfst/winter-collecties van ‘19/’20 te bekijken van ruim 40 merken. De volgende merken zijn op de segmentatiedag aanwezig:

Angulus
Baboos
Clarks
Cinque Moda
Colmar
Comforta
Conchisa
Cruyff
D/A
Egos
Enrico Rossi
Giulia
Go Sexy
Hinson
HOFF
Hublot
Inuikki
Levi’s
Linkkens
Maria Lya
Mascolori
Miss Muller
MOA
Moonboot
Muller&Sons
Napapijri
Nathan Baume
Osaka
Paoli
Pedro Miralles
PME Legend
Proud Packaging
Ponche
Radikal
Rollies
Satorisan
Savelli
Sebago
Sergio Barone
Sixty Seven
Super Cracks
SPM
United
Woden
Yunik Vegan Shoes

Bistro
De afgelopen maanden is er hard gewerkt om op de route naar de beursvloer een heuse bistro te realiseren. Perfect voor winkeliers die dankzij de afgeschermde ruimte in alle rust hun orders kunnen verwerken, of voor exposanten die tijdens de beurzen en open dagen een kop koffie willen drinken of zin hebben om te borrelen met elkaar of met klanten.

Tickets
Benieuwd naar de collecties van bovenstaande merken? En kans maken op een overnachting inclusief ontbijt en diner bij Fletcher Hotels? Boek dan vooraf je tickets voor de segmentatiedag C.A.S.T.&Fashion op 18 februari. Tickets zijn hier gratis te bestellen.

Segmentatiedag C.A.S.T.&Comfort
Niet alleen Fashion staat in de spotlights dit seizoen. Eerder vonden al de succesvolle edities van C.A.S.T.&Sport en C.A.S.T.&Kids plaats. Na 18 februari staat C.A.S.T.&Comfort op het programma (4 maart). Ook voor deze dag zijn tickets online verkrijgbaar.

Buy&Bloom
Op 24, 25 en 26 februari is er de driedaagse beurs Buy&Bloom, waar alle segmenten uit de branche worden gepresenteerd. Ideaal om alle merken van de vaste en gastexposanten te bezoeken en je inkopen daarop te baseren.

Website C.A.S.T.: www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven