Ga naar hoofdinhoud
CAST

CAST & GOLDKRONE LECOMBI slaan handen ineen!

Op 16 september organiseert CAST in samenwerking met Goldkrone Lecombi een lederwaren & accessoires beurs voor de schoenen, mode en lederwarenvakhandel. De beurs wordt georganiseerd bij CAST in Nieuwegein.

Het doel van de beurs is om voor winkeliers en inkopers een gezamenlijk inkoopmoment voor dit speciale segment te creëren. “De timing is goed omdat we één week na ILM zitten.” Aldus Bert Bartels van Goldkrone Lecombi. “Een ideaal moment om te ontmoeten, kennis te delen en geïnspireerd te raken door nieuwe collecties van meer dan 35 merken.”

Er is een ruim aanbod van merken vertegenwoordig, waaronder Chesterfield, Castelijn&Beerens, Fjallraven, en Burkely. Wil je inschrijven dan kun je via CAST en Goldkrone Lecombi informatie opvragen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor merken. De toegang tot de beurs is enkel mogelijk op vertoon van een persoonlijk ticket. Deze zijn te bestellen via de website van CAST.

Marijn Verschure van CAST is verheugd om met een sterke partner samen een nieuwe beurs te organiseren. “Goldkrone Lecombi is dé partner om een dergelijk initiatief goed uit te rollen. Met deze samenwerking proberen we onze vaste bezoekers en nieuwe bezoekers een mooi en sterk aanbod te brengen.”

Naast de lederwarenbeurs organiseert CAST segmentdagen voor Sport (5 augustus), Kids (12 augustus), Trends (19 augustus) en Comfort (9 september). CAST heeft gekozen voor segmentdagen om op een efficiëntere manier leverancier en winkelier met elkaar in contact te brengen. Alle segmenten komen samen op de 3-daagse beurs Buy & Bloom (25, 26 & 27 augustus).

CAST is een handelsplatform voor schoenen, sport en mode. Sinds 1984 wordt in het centraal gelegen Nieuwegein aan de A2 op een efficiënte manier vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Er zijn ruim 150 showrooms gevestigd van nationale en internationale merken. Met een vast aantal inkoopdagen kun je als inkoper ieder inkoopseizoen terecht om de nieuwe en doorlopende collecties te bekijken en in te kopen op voororder of uit voorraad.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top