Ga naar hoofdinhoud

CAST en ANWR-GARANT organiseren sport & lifestyle evenement

Na het grote succes van het event voor de lederwarenbranche slaan CAST en ANWR-GARANT opnieuw de handen ineen. Op 20 januari 2020 organiseert CAST in samenwerking met ANWR-GARANT de segmentdag sport & lifestyle in Nieuwegein.

Het doel van de nieuwe opzet is het toegankelijk maken van een evenement voor alle leveranciers, winkeliers en inkopers. Er is bewust voor gekozen om het evenement vroeg in het jaar te plannen, om zo duidelijk de order deadlines van merken te respecteren en de bezoekers de kans te geven om er als eerste bij te zijn.

Caroline Beitler, Senior Beurscoördinator, geeft aan dat verschillende leveranciers en bezoekers aangeven dat er vraag is naar één gezamenlijke beurs in plaats van diverse kleine initiatieven. Het evenement creëert op deze manier een beter aanbod van merken. Daarnaast hoeven bezoekers nu maar een dag uit te trekken voor een compleet overzicht.

Marieke van Aaken, Category Manager bij ANWR-GARANT, geeft aan dat er behoefte was om het succesvolle lifestyle event uit te breiden. Wij vonden een partner in CAST en brachten zo de schoenen- en sport retailindustrie samen. Voor dit jaar willen wij het event nog groter in de markt zetten. Wij zullen onze diensten wederom presenteren; Retailer webshops, online verkoop platformen, sales applicaties en hiernaast bieden wij onze leden de beste merken en inkoopdeals aan. Natuurlijk staan onze mensen ook klaar om niet leden welkom te heten en te informeren over al onze services en diensten.”

De beurs is toegankelijk voor alle leveranciers en winkeliers. Voor de gastexposanten is het vanaf vandaag mogelijk om in te schrijven.

Houd je agenda bij de hand, naast het sport & lifestyle evenement kun je de volgende segmentdagen en beurzen bezoeken:
– 10 februari: Kids
– 1 & 2 maart: Buy & Bloom
– 9 maart: Comfort
– 16 maart:  Accessoires

Website CAST: www.cast.nl
Website ANWR-GARANT: www.anwr-garant.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top