Ga naar hoofdinhoud
CAST

CAST Autumn/Winter21 programma is bekend!

Met veel enthousiasme bereidt het team van CAST zich momenteel voor op 2021. De planning is gereed, waarbij er rekening is gehouden met het bezoek van afgelopen seizoenen en de mate waarin de exposanten aanwezig kunnen zijn. Ben jij ook benieuwd naar de agenda van 2021-1?

Krachten blijven bundelen
Het nieuwe seizoen start op maandag 18 januari 2021 met de Sport en Lifestyle dag. Na het succes van de vorige twee edities hebben CAST en ANWR-GARANT weer besloten om de handen ineen te slaan en gezamenlijk de Sport en Lifestyle dag te organiseren.

Daarnaast gaat CAST opnieuw de samenwerking aan met Goldkrone-Lecombi voor de Lederwarendagen. Het event zal weer twee dagen zijn (15 & 16 maart 2021), aangezien dit bij zowel bezoekers als exposanten erg goed is bevallen.

Segmentdagen
Tijdens de segmentdagen wordt één specifiek segment uit de branche uitgelicht. Naast de vaste exposanten kun je deze dagen ook gastexposanten bezoeken die zich richten op de specifieke productgroep. De datums voor de segmentdagen 2021-1 zijn:

Sport en Lifestyle dag | 18 januari 2021 | 09:00 – 17:00
Kids dag | 6 februari 2021 | 09:00 – 17:00
Lederwarendagen | 15 & 16 maart 2021 | 10:00 – 18:00
Comfortdagen | 22 & 23 maart 2021 | 09:00 – 17:00

Schoenendagen
De 3-daagse Schoenendagen starten traditiegetrouw weer op zondag. Tijdens deze drie dagen zijn alle showrooms in CAST geopend. Op zondag en maandag zijn er ook nationale en internationale gastexposanten aanwezig met een aanbod uit alle segmenten.
Schoenendagen| 28 februari – 2 maart 2021 | zondag 10:00 – 17:00 | maandag 09:00 – 17:00

Elke dag geopend voor inkopen
CAST is elke dag geopend en toegankelijk voor bezoekers. “We willen bezoekers stimuleren om ook zeker buiten de vaste inkoopdagen langs te komen”, aldus beurs coördinator Caroline Beitler.

Op de website en CAST-app staat de online plattegrond, daarop krijgen bezoekers een duidelijk beeld welke exposanten op dat moment aanwezig zijn. Als er iemand in de showroom aanwezig is licht hij groen op, en rood als er niemand aanwezig is. Op deze manier kun je thuis wellicht dezelfde dag nog een afspraak inplannen.  “Wij merken dat er door Corona meer op afspraak gewerkt wordt”.

Gastexposanten
Heb jij interesse om gastexposant te worden op één van onze beurzen? De gastexpo is laagdrempelig qua contactmomenten en coronaproof ingericht. Tevens hebben bezoekers momenteel een voorkeur voor lokale beurzen nu reizen naar internationale beurzen lastig is. Win-win voor exposant en bezoeker! Voor meer informatie of vragen: Neem contact met ons op via info@cast.nl

Over CAST
CAST is hét handelsplatform voor schoenen, sport en mode. Sinds 1984 wordt in het centraal gelegen Nieuwegein aan de A2 op een efficiënte manier vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Er zijn ruim 150 showrooms gevestigd van nationale en internationale merken. Met een vast aantal inkoopdagen kun je als inkoper ieder inkoopseizoen terecht om de nieuwe en doorlopende collecties te bekijken en in te kopen op voororder of uit voorraad. CAST is trots merkambassadeur voor meer dan 500 merken!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top