Ga naar hoofdinhoud

Bulthuis Agenturen voegt Italiaanse schoenenlabels Voile Blanche en Panchic toe aan portfolio

Bulthuis Agenturen focust zich vanaf nu niet alleen meer op kleding en breidt zich nu ook uit in de schoenenbranche. Bulthuis Agenturen is nu agent van de merken Voile Blanche en Pànchic.

Voile Blanche
Dit schoenenmerk uit Italië wordt omschreven als jong en modisch en heeft volwassen heren- en dames collecties. De collectie van Voile Blanche legt voornamelijk de focus op trendy sneakers. Maar aan iedereen is gedacht, zo bestaat de collectie voor seizoen SS20 ook uit chelsea boots, sandalen en mocassins.

Pànchic
Een nieuw merk dat al erg populair is op de Italiaanse, Spaanse en Duitse markt. Het heeft even geduurd, maar ook dit seizoen maakt het merk zijn entree in Nederland. Pànchic staat vooral bekend om zijn comfortabele instapper met unieke zool en gekleurde veters. Voor wie hier snel op uitgekeken is, zit er ook een setje witte veters bij.

De collecties van Voile Blanche en Pànchic worden gepresenteerd op de Micam. Voile Blanche zal staan op stand PAV. 2 F01 F09 G02 G10 en Panchic op stand PAV. 2 B21 B23 C22 C24. Daarnaast wordt de collectie van Voile Blanche gepresenteerd op de Gallery Shoes op stand Kaltstahlhalle B03 en natuurlijk in de showroom van Bulthuis Agenturen aan de Sloterweg 303H-I in Badhoevedorp.

Beeld: Voile Blanche

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top