Ga naar hoofdinhoud
Bristol komt met nieuw winkelconcept in Ede

Bristol komt met nieuw winkelconcept in Ede

Afgelopen zaterdag opende Bristol opnieuw de deuren van hun filiaal in Ede. Het filiaal is volledig verbouwd en volgens het nieuwe ‘Bristolconcept’.

Het filiaal van 1099 m2 heeft een hele nieuwe look gekregen door de verbouwing. Er is gekozen voor een meer ‘overzichtelijke, gezellige en inspirerende’ winkelervaring. Zo is er sprake van een ruimere opstelling, lagere schoenrekken en staan er paspoppen in de winkel die de collecties tentoonstellen. Ook is er de duurzame keuze gemaakt voor energiezuinige en duurzame ledverlichting.

Verder is er in het nieuwe winkelconcept ruimte gemaakt voor de ‘shop-in-shop’ Coco Bella. Dit is een ‘fashion corner’ waar men schoenen en kleding van het eigen modemerk kan vinden. Eerder experimenteerde Bristol al met Coco Bella pop-up stores. Na vele positieve reacties over de inrichting en de collecties gaat Bristol deze formule in alle nieuwe vestigingen implementeren.

Wat het assortiment betreft, de bekende merkcollecties van Bristol (met o.a. Levi’s, Fila en Jack & Jones) blijven onderdeel van het assortiment. De winkel in Ede krijgt zelfs een breder sportaanbod en voegt merken als Adidas, Asics, Puma en Reebok toe.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top