Content voor Ingelogde Gebruikers
Unlimited Footwear Group Neemt Een Belang In Nubikk

Unlimited Footwear Group neemt een belang in Nubikk

Unlimited Foowear Group investeert in Nubikk. Nubikk trekt hiermee groeigeld aan voor internationale expansie. SIZE ging hierover in gesprek met Marketing & E-commerce Manager van UFG: Bastiaan Dammers.

“Nubikk zal zelfstandig blijfen opereren. Zo blijft de distributiestrategie ongewijzigd en zullen Daan Baeten en Rene Chabot de directie blijven voeren. De reden voor de investering in Nubikk is geheel gericht om het merk te voorzien van extra groeikapitaal. Het merk zal het extra werkkapitaal gaan gebruiken voor meer internationale expansie.”, aldus Dammers

Nubikk
Nubikk werd in 2012 opgericht door Daan Baeten. Het schoenenlabel is gevestigd in dé schoenenstad van Nederland: Waalwijk. De schoenen worden vooraf handgemaakt in Portugal. Inmiddels staat het sneakermerk ook internationaal op de kaart. Zo komt Nubikk eind 2019 voor het eerst met een compacte kledinglijn van organisch katoen.

Nubikk opent eerste flagshipstore in Amsterdam
Op de hoek van de Keizersgracht en de Hartenstraat, midden in de populaire 9 straatjes, opent Nubikk in de zomer van 2019 de deuren van haar eerste flagship store. Het schoenenmerk maakt internationaal grote stappen maar kiest bewust voor een eerste winkel in Amsterdam als eerbetoon aan haar Nederlandse roots.

Een creatieve belevingswereld
In het authentieke pand komt de creatieve wereld van Nubikk tot leven met een uitgebreide schoenencollectie waar comfort en stijl samen komen. De winkel wordt de fysieke omarming van het merk en biedt een combinatie van beleving en service. “Het is een geweldige kans om een plek te creëren waar men de belevingswereld van Nubikk kan ervaren. Daarbij zijn we er van overtuigd dat deze mijlpaal bijdraagt aan onze internationale merkbekendheid” zegt founder Daan Baeten.

Nubikk supports talent
Niet alleen in het design van de schoenen maar ook in het interieur wil het merk graag een ultieme ervaring neerzetten. Het merk omarmd talent en heeft daarom de handen ineen geslagen met Framework Studio om een uniek interieur te ontwerpen. De gerenommeerde design studio staat onder andere bekend om zijn onconventionele aanpak en won recentelijk de Architectural Digest readers award. Daarnaast heeft de winkel een origineel kunststuk van Jan Janssen genaamd “Stool”, die bijdraagt aan de uniekheid van het interieur.

Nederlands design met een internationale allure
Founder, Daan Baeten, creëerde begin 2012 Nubikk waarbij comfort en onderscheidende designs de basis vormden van het merk. Gevestigd in Waalwijk, de schoenenstad van Nederland, en handgemaakt in Portugal zette het merk zich internationaal op de kaart. Nubikk gelooft dat mode en comfort hand in hand moeten gaan. Naast schoenen en tassen blijft het merk zich verder ontwikkelen en komt eind 2019 met een compacte kledinglijn gemaakt van organisch katoen.

De flagship store is vanaf 4 juli geopend en te vinden aan de Keizersgracht 233. Ontdek zelf de creatieve wereld, lichtgewicht zolen en unieke ontwerpen van Nubikk in de Amsterdamse 9 straatjes.

Nubikk

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven