Ga naar hoofdinhoud
Beerens & Shoes neemt Giulia in portfolio

Beerens & Shoes voegt pumplabel GIULIA toe aan portfolio

De tijdloze pump van het nieuwe schoenenlabel GIULIA is van hoge kwaliteit en heeft een strak en elegant design. Met 35 verschillende kleuren en materialen is er voor elk wat wils.

GIULIA is van het Belgische bedrijf Manexco. De stijlvolle pumps laten sinds de introductie van het concept in 2017 een enorme groei in de cijfers zien. In 2019 staat een uitbreiding naar onder andere Duitsland centraal. GIULIA dealers, en daarmee ook Beerens & Shoes, zien dat het concept van een overtuigend aanbod in combinatie met een aantrekkelijke prijs van €69,96 de moeite waard is in Nederland.

Het schoenenlabel maakt met deze uppers voorgoed een einde aan een beperkt aanbod of de risico’s die komen kijken bij grote voorraden. GIULA stelt namelijk een gratis display ter beschikking waarop 29 verschillende kleuren pumps getoond worden. Met een professionele B2B en een voorraad van 20.000 pumps levert het merk binnen twee werkdagen de kwaliteitspumps af. Dit is mogelijk in zowel de winkel zelf, als bij de consument thuis.

Website GIULIA: www.giulia-shoes.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top