Ga naar hoofdinhoud
Balenciaga en Adidas onthullen samenwerking op de beurs van New York

Balenciaga en Adidas onthullen samenwerking op de beurs van New York

Afgelopen zondag toonde Balenciaga hun voorjaarscollectie voor 2023 op de beurs van New York. Tijdens deze show werd ook de gloednieuwe collectie in samenwerking met Adidas onthuld.

Op de schermen die in de achtergrond te zien waren, werd de aandelenkoers getoond. Op het moment dat de klokslag te horen was, een signaal dat het begin van de handelsdag aangeeft, ging de show van start.

Opvallend was dat de modellen van Balenciaga een zwart latex masker droegen. Deze maskers bedekten het hele gezicht, alleen rond de ogen en de mond was er ruimte opengelaten.

Nadat de nieuwe voorjaarscollectie van Balenciaga was getoond, was het tijd voor het tweede deel van de show: de collectie in samenwerking met Adidas. Voor deze collectie is er veel inspiratie opgedaan uit de late jaren ’90 en 2000. Het kenmerkende Adidas-logo is gecombineerd met het Balenciaga-logo en is terug te zien op trainingspakken, voetbalshirts, jassen, schoenen en accessoires.

De Balenciaga x Adidas collectie kan nu al online vooruitbesteld worden. Pre-order is mogelijk tot 29 mei. De prijzen variëren tussen de 210 dollar (197 euro) en 5500 dollar (5155 euro).

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top