Ga naar hoofdinhoud
Authentic Brands

Authentic Brands – Full service leverancier met vernieuwende merken!

Authentic Brands is distributeur voor de merken OluKai, OOfos en Chaco in Benelux. Het verkoopteam is voor de de start van pre-book SS20 uitgebreid met een ervaren vertegenwoordiger in de branche en zo is het verkoopteam in 1 jaar tijd uitgebreid naar 4 personen. Dit om de full service strategie naar de retailer te blijven garanderen.

Het zijn roerige tijden in de branche maar het bedrijf maakt een enorme groei mee met het sterke merken pakket. Onderscheidend en vernieuwend zijn in een overvolle markt is momenteel cruciaal om je staande te houden in deze competitieve en uitdagende markt.

Selectieve distributie in zowel offline en online waarbij de Benelux merken sites volledig worden beheerd door Authentic Brands zelf om de brede collecties aan te kunnen bieden en het premium prijspunt te blijven hanteren maar ook voorraadhoudend te kunnen blijven voor de retailer.

Om als retailer succesvol te zijn is het van belang om een gezonde voorraad positie te hebben. De kracht van retail ten opzichte van online is het voldoen in de directe behoefte van de consument, de consument activeren en verrassen met vernieuwende producten en merken.

Benieuwd naar de collectie? Lees er meer over in the right SIZE 3 

Authentic Brands
Showroom 427 | Niveau 2 | CAST Nieuwegein
Kristian Bloem
T: +31(0)6 42 18 74 68

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top