Ga naar hoofdinhoud

Ashley Park danst en zingt met SKECHERS

SKECHERS betreedt het podium met de veelgeprezen Broadway- en televisiester Ashley Park in een campagne voor de Uno fashion sneakers van SKECHERS. De Grammy-, Critics Choice- en Tony Award-genomineerde artiest, die momenteel te zien is in de populaire Netflix-serie Emily in Paris, zingt en danst over SKECHERS en haar obsessie met “De S”.

“Het theater heeft voor mij altijd als een tweede thuis gevoeld, dus ik vind het geweldig dat het theater het decor is van mijn eerste SKECHERS-campagne,” aldus Ashley Park. “Ik heb een zwak voor SKECHERS sinds mijn eerste paar als kind waar ik de hele pauze in rond danste. En nu ben ik geobsedeerd door deze comfortabele, stijlvolle schoenen na urenlang op het podium te hebben gedanst naast deze geweldige artiesten! De cirkel is rond en ik ben razend enthousiast over wat er nog meer aankomt!”

“Van haar gedurfde stijl tot haar onberispelijke zang en dans – Ashley Park brengt moderne en klassieke glamour naadloos samen op een manier die onze Skechers Uno-collectie naar een hoger niveau tilt,” voegde Michael Greenberg, president van SKECHERS, toe. “Terwijl sommigen Ashley kennen van televisie en anderen haar kennen van Broadway, is het met zekerheid te zeggen dat fans houden van haar memorabele optredens, gevoel voor humor en onvergetelijke outfits. We zijn ervan overtuigd dat Ashley’s liedje over SKECHERS voortdurend in het achterhoofd van de mensen zal zitten tijdens het winkelen voor dat volgende perfecte paar.”

De SKECHERS Uno-collectie staat bekend om zijn kenmerkende air-infused wedge-zool, moderne silhouet en levendige kleuren. De felbegeerde modesneaker heeft de wereld veroverd met een steeds evoluerende collectie – gezien op catwalks en in magazines over de hele wereld.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top