Ga naar hoofdinhoud

ANWR-GARANT NL en Fashion Cloud gaan samenwerking aan

ANWR-GARANT, de grootste internationale opererende Retaill Service Organisatie voor zelfstandige ondernemers in de schoenen- en sportbranche, implementeert in de toekomst productgegevens van Fashioncloud voor onder andere Topshoe.nl en andere aangesloten retailers.  

Meer dan 1 miljoen productafbeeldingen met kenmerken als productbeschrijvingen en materiaal zullen vanuit Fashion Cloud beschikbaar worden gesteld voor ANWR-GARANT. Merken kunnen hier zelf de toegangsrechten over beheren via het Fashion Cloud platform. 

Het partnership is een belangrijke stap in de richting van een betere samenwerking tussen merken en retailers. Naast dat er geprofiteerd kan worden van aantrekkelijke tarieven voor het creëren van online aanwezigheid, besparen zij ook veel tijd en moeite om hun eigen content de maken. De samenwerking zorgt ervoor dat er meer schoenenmerken op een makkelijke manier content kunnen delen met retailers. Met als doel een verbetering van hun online aanwezigheid. 

Fashion Cloud laat weten dat zij erin geloven dat digitaal samenwerken van merken en retailers belangrijk is voor de ‘whosesale’ community. Hetgeen waar Fashion Cloud om draait. Een efficiënte manier van werken zorgt voor meer focus op de verkoop van schoenen, noemt ANWER-GARANT NL directeur.  

De samenwerking zorgt ervoor dat twee sterke spelers hun krachten bundelen. De komende maanden streven ANWR en Fashion Cloud naar de aansluiting van nog meer schoenmerken. 

Bedrijfsprofiel Fashion Cloud 

Als Europa’s toonaangevende B2B-platform in de Fashion-, Schoenen- en Sportbranche, maakt Fashion Cloud een slimmere en efficiëntere samenwerking tussen merken en retailers mogelijk. Door de alles-in-één oplossing voor content-uitwisseling en orders te zijn, werkt het bedrijf mee aan een sterke wholesale community die perfect samenwerkt: Merken delen marketingmateriaal en productgegevens met hun retailers via één webplatform. Retailers bestellen artikelen direct vanaf het Fashion Cloud-webplatform. De OrderWriter-app vergemakkelijkt pre-order processen door kopers een financieel en visueel overzicht van hun bestellingen te bieden. Met de Clara-app kunnen winkelmedewerkers ontbrekende artikelen direct nabestellen tijdens een verkoopgesprek. Fashion Cloud is gevestigd in Amsterdam en Hamburg en heeft momenteel een team van 80 mensen. 

Bedrijfsprofiel ANWR-GARANT 

ANWR-GARANT Nederland B.V. is een onderdeel van de ANWR Group, de grootste internationale opererende Retail Service Organisatie voor zelfstandige ondernemers in de schoenen- en sportbranche. In Nederland vertegenwoordigen wij ruim 450 leden, waarvan 300 in de schoenen- en 150 binnen de sportbranche. 

Wij stimuleren een succesvolle samenwerking tussen leveranciers en retailers met als doel het bestaansrecht van leden en leveranciers veilig te stellen. Als commercieel partner bieden wij betalingsgarantie en -gemak en ondersteunen wij, op het gebied van digitale services, financieel en retail advies, marketing en inkoop. Onze bewezen formules en concepten maken het mogelijk gezamenlijk commercieel succesvol te zijn en innovatief te blijven. 

Website ANWR-GARANT NL www.anwr-garant.nl 

Website Fashion Cloud www.fashion.clou 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top