Content voor Ingelogde Gebruikers
ANWR-GARANT Start Nieuw Samenwerkingsverband Outdoorspecialist.nl

ANWR-GARANT start nieuw samenwerkingsverband Outdoorspecialist.nl

Onder de naam Outdoorspecialist.nl bundelen gespecialiseerde leveranciers en detaillisten op outdoorgebied hun krachten. Elf retailers doen inmiddels mee, maar zoals het er nu naar uitziet, neemt dat aantal snel toe. ‘Samenwerken is de manier om je in deze tijd staande te houden’, zegt één van de retailers die zich bij het outdoorinitiatief aansloot.

De website Outdoorspecialist.nl is niet het enige dat de leveranciers en detaillisten bindt. Producten zullen gezamenlijk ingekocht worden. Een eigen outdoor lifestylemagazine informeert bovendien over ontwikkelingen in de outdoorbranche. De start van een webshop is vooralsnog een droom die wellicht op korte termijn gerealiseerd kan worden.

De initiatiefnemers Pieter Schaap, accountmanager bij ANWR-GARANT, en Eddy Huisson, projectleider en mede-eigenaar Adventure Store, kregen afgelopen najaar van ANWR-GARANT groen licht voor hun outdoor concept. Vervolgens gingen zij de boer op om behoeftes van retailers en leveranciers in kaart te brengen. En natuurlijk om hen enthousiast te maken voor een samenwerkingsverband op outdoorgebied.

Bron: ANWR-GARANT

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven