Ga naar hoofdinhoud

Antar Shoe voegt Spaans schoenenmerk Gioseppo toe aan portfolio

Vanaf augustus stap je een volledig vernieuwde en vergrote showroom van Antar Shoe binnen in C.A.S.T. Nieuwegein. Reden hiervoor is dat Antar Shoe het succesvolle Spaanse schoenenmerk Gioseppo heeft toegevoegd aan het merkenpakket.

Gioseppo is een Spaans merk, opgericht door de familie Navarro in 1991. Het lifestylemerk kan worden samengevat in vier woorden: ‘Have a nice day’. Gioseppo biedt originele en vernieuwende collecties ideaal voor dagelijks gebruik. Schoenen, sneakers en sandalen vol rijke details, waarbij het ontwerp en de kwaliteit een toevoeging is aan de garderobe van iedere vrouw.

De collecties kenmerken zich door de rijke stoffen op sandalen en sleehakken. Strepen, polkadots en geometrische motieven op linten en strikken gecombineerd met Mediterraanse texturen als kurk en jute. De glamorous lijn met vleugjes glitter, glans en glinsteringen en applicaties met juwelen. Dierenprints zijn terugkomende elementen in Gioseppo’s collectie. De klassieke luipaardprint wordt gecombineerd met details uit koe- en zebraprints, net als de camouflageprint met metallic.

Website Antar Shoe: www.antarshoe.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top