Ga naar hoofdinhoud

Antar Shoe haalt Hot Potatoes naar Nederland

Vorige week kondigde Antar Shoe het al aan bij haar klanten: Hot Potatoes komt naar Nederland! Al snel volgden vele vragen. Wat betekent die toch ietwat vreemde merknaam? En om wat voor product gaat het?

Gaten in je sokken. Iedereen kent het wel. Meteen springt je grote teen in het oog. Soms grappig, vaak ook gênant. Spanjaarden hebben een bijnaam voor gaten in je sokken: ‘potatoes’. Je kan natuurlijk een paar nieuwe sokken aantrekken, maar de bedenkers van Hot Potatoes kwamen op een ander idee. Zo ontstond een nieuw pantoffelmerk. Een creatief merk met een vleugje humor dat direct een andere lading aan pantoffels geeft. Bedacht en ontworpen in Spanje waar de productie nog steeds plaatsvindt.

Antar Shoe is blij dit unieke merk in Nederland te mogen distribueren vanaf herfst/winter 2019. Bij de leverancier van verschillende seizoensproducten is Hot Potatoes in uitstekend gezelschap. Vanaf heden is het mogelijk de collectie voor dames, heren en kids in te kopen. Bekijk hier een introductiefilm of zie hieronder een greep uit de collectie.

Contact: Antar Shoe
marketing@antarshoe.nl
C.A.S.T. showroom 469

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top