Ga naar hoofdinhoud
Wandler

Amsterdams accessoireslabel Wandler lanceert eerste schoenencollectie

De oprichter van het label, Elza Wandler, koos bewust voor high heels. Ze vindt namelijk dat de markt tegenwoordig overspoeld wordt met sneakers. Dit terwijl de vrouwelijke consument hooggehakte schoenen minstens evenveel waardeert.

De schoenencollectie bestaat uit vijf paar high heels. Allemaal zijn zij gemaakt van hoog kwalitatieve leersoorten in een speciale fabriek in Italië. Elk van de schoenenparen verschijnt in vier of vijf kleuren. Contrasterende kleurencombinaties zijn eerder regel dan uitzondering.

De diversiteit in vormen en kleuren in alleen al deze schoenencollectie sluit precies aan bij de intensie van Wandler. Ze zijn geïnteresseerd in het spel van visuele esthetiek. Daarom spelen ze graag met kleuren en kleurencombinaties. De extraordinaire accessoires, die hiervan het resultaat zijn, moeten de moderne vrouwelijkheid belichamen.

Wandler startte in 2017 en was met de lancering van de half ovale Hortensia handtas meteen een succes. Inmiddels brengt het merk viermaal per jaar een collectie uit die als warme broodjes over de toonbank gaan. Niet alleen via de eigen webshop, maar voornamelijk via grote spelers over de hele wereld als de Bijenkorf, Net-A-Porter en MyTheresa.

Beeld: Wandler

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top