Ga naar hoofdinhoud

Amsterdam The Style Outlets officieel open met 20 schoenenmerken

Amsterdam The Style Outlets is donderdagmorgen officieel geopend op de Sugarcity Ring in Halfweg. Het is de vierde grote kledingoutlet in Nederland en de eerste in de Randstad.

Inmiddels zijn er 65 merken waaronder 20 schoenenmerken als Adidas, Boxeur Des Rues, ECCO, G-Star Raw, G. K. Mayer Shoes, Geox, Guess, Karl Lagerfeld, Mephsto, New Balance, Nike, O bag, O’Neill, Puma, Salomon, Sinner, Skechers, Tango Shoes, The Kooples en Wam Denim gevestigd in de outlet. Marcel Herben, Center manager van The Style Outlets, geeft aan dat het aantal merken binnen enkele maanden zal stijgen naar 75. Op strategische plekken worden ook bewust units leeggelaten. “Als bijvoorbeeld Hugo Boss over een halfjaar zegt dat ze willen komen, dan moet er wel ruimte zijn.”

Voor de crisis was de verwachting dat The Style Outlets twee miljoen bezoekers zou trekken. Denk hierbij aan toeristen die direct vanuit Schiphol door zouden kunnen om te winkelen. Momenteel wordt er vanwege COVID-19 toegang gegeven tot tweeduizendbezoekers. Bij de ingangen staan tellers. Daarnaast wordt er door de retailers op gelet dat er voldoende afstand wordt gehouden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top