Content voor Ingelogde Gebruikers

Allround Creative (ft) – Robey Sportswear

Wil jij voor het snelst groeiende sportmerk van Nederland werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Robey Sportswear is een Nederlands, internationaal georiënteerd sportmerk met de focus op de voetbalbranche. Ieder weekend betreden duizenden voetballers in een Robey-tenue de Nederlandse voetbalvelden. Zo zijn wij o.a. de trotse kleding leverancier van Sparta Rotterdam, Willem II, Telstar en ruim honderd enthousiaste amateurclubs.

Robey Sportswear is een professionele organisatie met een informele sfeer en een jong enthousiast team. Je bent verantwoordelijk voor je eigen succes en krijgt alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. We werken hard en met veel ambitie. Dit verwachten wij ook van onze collega’s.

Belangrijke waarden voor Robey Sportswear zijn ondernemerschap, eerlijkheid, teamgeest, kwaliteit en creativiteit. Passie is waar we onze medewerkers op uitkiezen; plezier in je werk, liefde voor je vak, betrokkenheid en trots op het eindproduct.

Ter versterking van onze organisatie zoeken wij per direct een:

ALLROUND CREATIVE – FULLTIME

WAT GA JE BIJ ONS DOEN?

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de brand identiteit en om deze tot een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Naast visuele concepten bedenken en uitwerken zal je ook bezig zijn met het organiseren van fotoshoots, enige ervaring met fotografie is dus een pré. Daarnaast ga je aan de slag met de briefings vanuit het Marketing- en E-Commerce team en levert wekelijks de gevraagde output. Veelal zullen de creatieve concepten gericht zijn op online content en daarom is het van groot belang dat je de digitale wereld begrijpt. Naast je concepting werkzaamheden voel je je niet te goed om een middagje te DTP’en om in een korte tijd veel productie te draaien.

WIE WORDEN JOUW COLLEGA’S?

Je komt te werken in een jong en ambitieus team. Alle (online) content, fotoshoots, video, campagnes, banners, POS-materiaal, schoenendozen, labels etc. worden door jou bedacht en vormgegeven. Het Robey-team werkt intensief samen, helpen elkaar waar nodig en hebben het gezamenlijke doel om kwalitatief hoge output te leveren. Er wordt veel samengewerkt met de afdelingen Marketing, E-Commerce en Productontwikkeling.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

We verwachten van jou dat je een specialist bent in de vertaling van briefings naar creatieve concepten. Je hebt het vermogen om te schakelen tussen diverse concepten en je kunt de merkidentiteit lezen en bewaken. Je wilt je collega’s verassen en biedt een diversiteit aan concepten met een goed verhaal.

WIE IS ONZE IDEALE COLLEGA

Onze ideale collega doet er alles aan om samen met het team het beste uit ons merk te halen.

Hierbij zijn de volgende kenmerken belangrijk;
– Je kunt omgaan met feedback
– Je kunt commercieel denken
– Je hebt gezonde ambities en werkt met een visie
– Je hebt passie voor sport (passie voor voetbal is een pre)

Je brengt de volgende aantoonbare ervaring met je mee:
– Afgeronde creatieve Hbo-opleiding is een pre
– Aantal jaar ervaring met content creatie voor online en drukwerk doeleinden met een portfolio die dit kan aantonen
– Je beheerst alle skills op het gebied van Adobe Creative Suite
– Ervaring met fotografie is een pre

Wat krijg je ervoor terug?
– Marktconform salaris
– Functie met veel vrijheid en afwisseling
– Jong en gedreven team
– Ruimte om je te verdiepen in het merk en voor langere tijd aan het merk te bouwen
– Inspirerende werkomgeving in Rotterdam met een open sfeer

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wil jij samen met ons het succes van Robey Sportswear verder uitbouwen en wil je bij een ambitieuze onderneming werken? Solliciteer dan snel via info@robeysportswear.com. Graag ontvangen wij een motivatiebrief met daarin vermeld waarom je bij ons zou willen werken, je CV en je portfolio.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven