Ga naar hoofdinhoud

Alle veranderingen in CAST op een rijtje

Op maandag 17 augustus is het officiële inkoopseizoen weer van start gegaan! Op de vaste open dagen in het seizoen zijn alle showrooms geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Buiten deze dagen raadt CAST je aan om vooraf een afspraak met je leveranciers te maken of een kijkje te nemen op de online plattegrond. 

Verbouwingen & Verhuizingen
CAST heeft deze zomer zeker niet stilgestaan! Zo kwamen er dagelijks verschillende bouwvakkers over de vloer en heeft het centrum weer een zomerse look & feel gekregen om zowel bezoekers als exposanten in de juiste stemming te brengen. Hieronder een overzicht van de verbouwingen en verhuizingen die in CAST hebben plaatsgevonden:

 • Open ruimte 2e verdieping
  Op de 2e verdieping is de voormalige showroom van UGG volledig afgebroken. Hierdoor is er een mooie en grote open ruimte ontstaan. Deze ruimte heeft CAST ingevuld met verschillende zitmogelijkheden. Zeker door de komst van het coronavirus is het fijn om hier een extra ruimte te creëren waar bezoekers en exposanten rustig een koffie kunnen drinken of een broodje kunnen eten.
 • Hip Shoe Style naar grote showroom op begane grond 
  HIP Shoe Style is verhuisd van showroom 309 (1e verdieping) naar showroom 034 (begane grond). Van drie showrooms is nu één grote showroom gemaakt waarin de merken HIP, Mr Jackson & Pinocchio te vinden zijn.
 • HUB verhuisd in oktober naar begane grond
  HUB is verhuisd vanaf showroom 436 (2e verdieping) naar showroom 056 (begane grond). De showroom van Van Lier is hierdoor een stukje kleiner geworden.
 • Gabor breidt showroom uit
  Gabor is naast de huidige showroom (024) nu ook te vinden in showroom 018. Het nieuwe merk PG zal onder andere gepresenteerd worden in deze nieuwe showroom.
 • Fashion Friends verhuisd van 435 naar 422
  Fashion Friends verhuisd een paar deuren, van showroom 435 naar 422 op de 2e verdieping.
 • Jochie & Freaks heeft compleet nieuwe showroom
  Showroom 274 is volledig vernieuwd, ben jij benieuwd naar het resultaat? Kijk gerust even binnen in de showroom.

Nieuw in CAST
Ook dit seizoen mag CAST weer een aantal nieuwe exposanten welkom heetten:

 • DWRS
  Vorig seizoen had het merk DWRS een tijdelijke showroom (018). Dit is goed bevallen en ze hebben ervoor gekozen om naast hun nieuwe showroom in Waalwijk ook in CAST te blijven. Vanaf aankomend seizoen zijn ze te vinden in showroom 303 (1e verdieping).
 • Clarks
  Voorheen was Clarks vaak te vinden tijdens de beursdagen op de gastexpo. Dit seizoen hebben zij ervoor gekozen om zich te vestigen in een pop-up showroom (nummer 03).
 • QFit
  Ook QFit is te vinden in een pop-upshowroom (nummer 02)

Nieuwe merken
Een aantal leveranciers hebben hun merkenpakket uitgebreid met nieuwe merken:

 • Fros (Airwalk, Nautica Competition, Castelbajac)
 • Shoesme (Go Banana’s)
 • Hooijer Groep (Keen)

Website CAST: www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top