Ga naar hoofdinhoud
Adidas x Game of Thrones

Adidas komt met Game of Thrones-sneakers

Game of Thrones-liefhebbers opgelet! Ter gelegenheid van het laatste seizoen van de serie brengt sportmerk adidas sneakers uit die speciaal voor jullie bedoeld zijn. De schoenen zijn het resultaat van een samenwerking tussen adidas en Game of Thrones.

De collectie bestaat uit zes Ultraboost sneakers die elk één van de strijdende Koninkrijken van Westeros vertegenwoordigen, het fictieve land waar de serie zich afspeelt. De schoenen dragen dan ook namen als Adidas X Game of Thrones Night’s Watch en Adidas X Game of Thrones House Lannister.

De consument kan daarmee zijn lievelingskoninkrijk uit de serie voor altijd vereeuwigd zien in een paar adidassneakers. Ook als je helemaal geen fan bent van Game of Thrones, kunnen de kleurencombinaties waarin de schoenen beschikbaar zijn je overtuigen. Het gaat om grijsblauw-zwart, zwart-wit-donkergrijs, zwart-wit-blauw, oranje-grijs-zwart, zwart-wit-rood of diverse wittinten.

De bijzondere zesdelige Game-of-Thronescollectie is uiteraard maar in beperkte oplage geproduceerd. Verkrijgbaar zijn ze via de website en app van Adidas en bij geselecteerde retailers.

Beeld: Sneaker News

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top