Ga naar hoofdinhoud
ABG gaat lange termijn samenwerking aan met New Guards Group voor Reebok

ABG gaat lange termijn samenwerking aan met New Guards Group voor Reebok

De Authentic Brands Group (ABG) en New Guards Group zijn een samenwerking aangegaan voor de Europese tak van schoenenmerk Reebok, zo blijkt uit een persbericht.

Reebok komt waarschijnlijk dit kwartaal nog officieel in de handen van ABG, nadat zij vorig jaar de overname al aankondigde. Sinds die aankondiging is de groep al druk bezig geweest met het sluiten van diverse partnerschappen voor de distributie van Reebok. Een van die partnerschappen betreft New Guards Group, onderdeel van Farfetch Limited. Zij zullen met deze partnerschap de operationele partner worden in heel Europa. Dit houdt in dat New Guards Group de branded retail winkels, de e-commerce én de wholesale distributie op zich neemt.

Ook wordt New Guards Group de exclusieve partner van Reebok als het gaat om het maken en op de markt brengen van luxe samenwerkingen. Ook de distributie van premium Reebok producten aan luxe en gespecialiseerde klanten valt onder de verantwoordelijkheid van New Guards Group. Het gaat hierbij om meer dan vijftig landen waaronder de VS, Canada en meerdere landen in Europa. Het lijkt er dus op dat Reebok druk bezig is met het creëren van een luxe-aanbod.

Davide de Giglio, CEO van New Guards Group, vertelt het volgende over het partnerschap met ABG voor Reebok: “We zijn enthousiast om samen te werken met het team van Reebok en om partner te worden van ABG om de toekomst van het merk vorm te geven met deze first-of-its-kind deal.” Ook geeft de Giglio aan veel nieuwe ideeën te hebben voor het merk en uit te kijken naar de “enorme groeipotentie.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top