Ga naar hoofdinhoud

A Perfect Jane introduceert eerste Nederlands vegan en duurzaam damesschoenenmerk

Hoewel er in de mode-industrie steeds meer aandacht wordt besteed aan veganisme en duurzaamheid, is het aanbod van stoere vegan damesschoenen momenteel nog minimaal. A Perfect Jane is dan ook het eerste vegan en duurzame damesschoenenmerk van Nederlandse bodem. Om de collectie te kunnen lanceren is er een crowdfundingcampagne opgestart.

Suzanne Harper heeft A Perfect Jane in het leven geroepen. Zo was ze zelf op zoek naar mooie en stoere vegan damesschoenen, maar dit bleek lastiger dan gedacht. “Als groot liefhebber van dieren, natuur en een passie voor mode ben ik op zoek gegaan naar een manier om dit te kunnen combineren, en dat is gelukt! Ik heb een mooie en stoere schoenenlijn ontwikkeld, waar geen dierenleed bij komt kijken en die ook nog milieuvriendelijk is”, aldus Harper.

De eerste collectie bestaat uit drie verschillende modellen en is gemaakt van vegan leer, een combinatie van mais en gerecycled PET. De felgroene zool geprint in een bladnerf het duurzame karakter van het label uit. Om de productie van de collectie te kunnen starten, is Harper een crowdfundingcampagne gestart via CrowdAboutNow. Hoewel er een totaalbedrag van € 75.000 nodig is, is er binnen een paar weken met 38 investeerders al 60% behaald. Momenteel is er nog minimaal € 30.000 nodig. Geïnteresseerden kunnen investeren via www.crowdaboutnow.nl/campagnes/aperfectjane

Over A Perfect Jane
A Perfect Jane is een schoenenlabel voor modebewuste en stoere dames, die geen concessies willen doen in looks en kwaliteit en graag een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. De missie is: Cruelty-free, Sustainable & Looking Great. De collectie van A Perfect Jane is gemaakt van 100% vegan leer en wordt in Nederland ontworpen. De mooie en duurzame materialen komen uit Italië en de productie vindt plaats in Portugal.

A Perfect Jane sluit perfect aan op de groeiende groep mensen die een meer bewuste en duurzame lifestyle nastreven. In grote wereldsteden als New York, Berlijn, Londen en Parijs stijgt de vraag naar vegan alternatieven enorm en ook in Nederland groeit deze markt snel.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top