Ga naar hoofdinhoud

Birkenstock gaat samenwerking aan met Jil Sander

Schoenenmerk Birkenstock slaat de handen ineen met Jil Sander. Volgens het persbericht wordt Jil Sander’s gevoel van luxe en comfort toegevoegd aan de authentieke Birkenstock-stijl.

De collectie bestaat uit drie bestaande modellen: Arizona, Berlin en Milano. De modellen worden vernieuwd met een groot silhouet met een afgerond, breder en hoger profiel. Ook krijgen de modellen grotere zolen voor een krachtigere look. De modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren crème, olijf en zwart.

Ook is er een nieuw model toegevoegd aan de collectie: Velan. Dit is een herlancering van de gesloten Berlin-sandaal. De banden van de slipper zijn nu van kafsleer of suède en zijn niet alleen dikker, maar ook langer gemaakt. Voor het comfort voor de voeten is er zacht nappaleer toegevoegd dat zich om de enkel bindt.

Vanaf 1 juli 2021 is de collectie een week lang exclusief verkrijgbaar bij de website van Jil Sander. Een week later, vanaf 8 juli 2021, is de collectie te koop bij geselecteerde retailers en in Jil Sander-winkels wereldwijd.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top