Toch een doorstart voor Men At Work


 

 

 

 

 

Men At Work maakt toch een doorstart. Victory & Dreams Holding, het moederbedrijf van Miller&Monroe en Witteveen Mode, wordt de nieuwe eigenaar. De overeenkomst geldt voor alle voorraden, inventaris, intellectueel eigendom en alle lopende contracten. 

Dat schrijft Men At Work, dat eind juni failliet werd verklaard, in een persbericht. Door de overname blijven de winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Den Bosch, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Sneek en Utrecht Hoog Catharijne voorlopig toch geopend.

Onder de nieuwe eigenaar hoopt Men At Work met zoveel mogelijk vestigingen verder te gaan. Ook hoopt het dat een groot aantal medewerkers in dienst kan blijven.  “Hoeveel winkels er uiteindelijk openblijven, hangt onder andere af van de onderhandelingen met de verhuurders van de winkelpanden en de leveranciers”, luidt het persbericht. Men at Work had 27 winkels, waarvan er nu nog 19 open zijn.

Webshop in het najaar weer in de lucht

Consumenten kunnen hun Men At Work-cadeaubonnen sinds woensdag weer in de winkels besteden. Klanten die voor het faillissement artikelen via de webshop hebben gekocht, maar deze niet geleverd hebben gekregen, krijgen na heropening van de webshop de mogelijkheid om iets anders uit te zoeken. De modeketen verwacht in het najaar live te gaan met de webshop.

Victory & Dreams Holding: ‘Kansen voor synergie’

“De overname van Men At Work is een mooie uitbreiding van onze locaties. Daarbij zien we ook goede kansen voor synergie,” aldus Philippe Hes, bestuurder van Victory & Dreams Holding. “Zo zullen op termijn de eigen merken van Men at Work als Airdate, OTR en 8MM ook in de Miller&Monroe-winkels verkocht gaan worden. We zullen Men At Work als shop-in-shop in onze winkels gaan presenteren.”