BrandNew showt SS’19-trends met trendpresentatie en ruim merkenaanbod

Op 20 en 21 augustus vindt de vierde editie van BrandNew plaats. De gastexpo is goed gevuld en het belooft weer een goede editie te worden.  

Voor deze vierde editie wordt het Middenplein omgetoverd tot de wereld van trendforecaster Viva Vulto. Viva is een freelancer in opdracht van Christine Boland en vertelt je alles over de vier trends die de zomer van 2019 typeren. Hierdoor weet je precies welke schoenen en tassen je komende zomer absoluut in je winkel moet hebben. Reserveer tijdig je plaats zodat je kunt genieten van een luxe lunch tijdens het luisteren naar deze trendpresentatie. Een ticket voor deze presentatie boek je hier.

Gastexposanten

Tijdens BrandNew zijn alle deuren van de showrooms geopend en kunnen bezoekers overal binnenstappen. Naast de vaste exposanten, biedt BrandNew ook dit keer weer een beursvloer vol met gastexposanten. Deze beursvloer bevindt zich, net als voorgaande edities op niveau 1. Hieronder een overzicht met alle merken die op de gastexpo staan.

Acebo’s
Angulus Kids
Boumy
By.Kusss
Chabo Bags
Ciao Bimbi
Clamp
Clarks
Cori-Natur
Donsje Amsterdam B.V.
Frankie4
Freesby
Hugo Boss
IGOR
Jenszen
Koutkunstje
Levis
MARAblu
Napapijri
Nemonic
Rollie
SIMONE MATHIEU
Suri Frey
TUTTIBRUTTI
Tasdesign
VITAL RELAX MASSAGE
Vespa
Waipuna
Woden
Woden Wonders

Bestel je tickets voor de BrandNew hier.