Authentic Brands breidt uit met sportsandalenmerk Chaco


 

 

 

 

 

Authentic Brands voegt Chaco toe aan haar merkenpakket. Vanaf SS19 start Authentic Brands met de vertegenwoordiging en distributie van het Amerikaanse sportsandalenmerk.

Chaco biedt schoenen voor heren, dames en kids. Kenmerkend aan de schoenen van Chaco is de Z-constructie van de banden. Deze lopen door de zool heen en zijn met één instelling aan te passen aan verschillende voettypes. Het voetbed van de sandalen bestaat uit een sterk rubber. Het voorgevormde voetbed zorgt voor ondersteuning bij buitenactiviteiten.
Authentic Brands ziet Chaco als een mooie uitbreiding op het huidige merkenpakket, dat bestaat uit OluKai en OOfos. Daarnaast hoopt het vernieuwing te kunnen bieden in het aanbod voor de outdoor-, sport- en schoenenbranche. “De markt is behoorlijk in beweging en daarom is het nu juist belangrijk om als retailer de consument te verrassen door nieuwe unieke merken te laten zien in de winkel. De eerste winkeliers die met Chaco bezocht zijn, zijn dan ook erg enthousiast en hebben direct een eerste order geplaatst.”, aldus Kristian Bloem van Authentic Brands.

De collecties van alle merken zijn te bezichtigen in de showroom op CAST/427 Niveau 2 te Nieuwegein.