Nieuwe vertegenwoordiging voor Romika en Josef Seibel

De merken Romika en Josef Seibel worden in Nederland per 1 juli vertegenwoordigd door Waardijk Schoenen BV. Marcel de Jong zal de business to business verkoop voor zijn rekening nemen.

De Jong heeft meer dan 25 jaar ervaring in de detailhandel. De nieuwe vertegenwoordiger ziet het als een grote uitdaging om aan de slag te gaan voor Romika en Josef Seibel: “Ik ga mijn best doen om de detaillist zoveel mogelijk bij te staan. Ik hoop een goede relatie op te bouwen, zodat we samen beide merken een mooie positie in het Nederlandse schoenenlandschap gaan geven.”

De collectie van Josef Seibel zal toegevoegd worden aan de huidige showroom van Romika in C.A.S.T. Naar verwachting zal de nieuwe showroom eind juli klaar zijn en is daar de nieuwe collectie van de schoenenmerken te vinden.