‘Men At Work maakt doorstart in België’


 

 

 

 

 

Men At Work heeft in België naar verluidt een overnamekandidaat gevonden. De overname betreft onder meer de drie winkels en de voorraad van de kledingketen in België.

Het Nieuwsblad sprak daarover met curator Liesbet Jacobs. De curatoren van de Belgische tak van Men At Work – die twee weken geleden failliet werd verklaard – zouden met de nog anonieme partij tot een principeakkoord zijn gekomen. De koper neemt volgens Jacobs de drie winkels van Men At Work, de voorraad en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips over. De winkels krijgen een nieuwe naam.

Onduidelijk is nog wat er met het Belgische personeel van Men at Work gaat gebeuren. Vorige week werden de 32 personeelsleden van de winkel ontslagen. Mogelijk komt een deel van dit personeel weer terug in dienst, wanneer enkele winkels worden behouden.

In Nederland viel het doek voor Men At Work bijna een maand geleden. Onduidelijk is nog of er in Nederland ook een doorstart komt.