Edited lanceert Nederlandse webshop

 

 

 

 

 

Fashionretailer Edited lanceert een Nederlandse webshop. Het Duitse bedrijf verkoopt dameskleding en -schoenen voor jonge vrouwen.

In een persbericht laat Edited weten dat het – na de lancering in Duitsland – klaar is voor de Nederlandse markt. De retailer heeft een eigen collectie onder de naam Edited the label, maar verkoopt meerdere merken. Elk seizoen lanceert Edited twee trendcollecties. Via de Nederlandse webwinkel wordt binnenkort de collectie herfst/winter 2018 verkocht.

Edited is geen onbekende in Nederland. De retailer heeft sinds augustus een winkel in het centrum van Amsterdam. Daarnaast hangt de collectie van het eigen merk in de winkels van We Are Labels. Edited heeft winkels en een webshop in Duitsland en Oostenrijk. In Zwitserland verkoopt het vooralsnog alleen online.