Deze winkel van Nike richt zich op lokale members


 

 

 

 


Nike heeft in Los Angeles een winkel geopend volgens zijn nieuwe ledenconcept. In de buurthub, genaamd Nike Live, worden elke twee weken nieuwe kleding en schoenen aangeboden op basis van lokale behoeften.

Voor de locatie en inrichting van de nieuwe winkel, maakte Nike gebruik van de aankoopdata en het gebruik van de app van duizenden NikePlus-leden uit vijf postcodegebieden.

De NikePlus-leden kunnen de winkel onder meer gebruiken voor het ophalen van bestellingen. Met hun ledenpas krijgen zij toegang tot kluisjes waarin hun bestelling wordt bewaard. In de winkel worden artikelen verkocht die in de webwinkel populair zijn onder NikePlus-leden. Aan de Nike Sneaker Bar kunnen klanten met een sneakerexpert praten.

Nike is voornemens om het buurtconcept wereldwijd uit te rollen. In het voorjaar van 2019 doet het Tokio aan.