Unlimited Footwear Group koopt merkrechten Supertrash


 

 

 

 

 

De Unlimited Footwear Group (UFG) heeft de merkrechten van Supertrash schoenen verkregen. Daarmee wordt een ‘langverwachte droom’ van het bedrijf werkelijkheid.

Een deel van de aandeelhouders van UFG heeft de IP rechten van Supertrash gekocht, waardoor de licentie voor de ontwikkeling, productie en distributie nu in handen van UFG is. “Met de kracht van de organisatie achter de hand zullen wij binnen het dna
van Supertrash commercieel krachtige, fashionable collecties op de markt brengen”, zegt UFG in een persbericht.

Het modebedrijf streeft ernaar om met AW19 de eerste collecties te kunnen presenteren. De collecties worden verkocht via premium schoenenretailers, warenhuizen, officiële dealers en online kanalen. Het merk richt zich in eerste instantie op de Benelux.

Vorige week werd bekend dat de jarenlange samenwerking tussen Unlimited Footwear Group en Brunotti juist stopt. Vanaf winter 2018 zal Brunotti de verkoop, distributie en ontwikkeling in eigen handen nemen. Een deel van de zomer 2019 collectie zal echter nog wel door UFG ontwikkeld en geproduceerd worden