Shoesme opent shop-in-shops bij partners

Shoesme

 

 

 

 


Shoesme is voornemens om binnen vijf jaar twintig shop-in-shops te openen in samenwerking met winkeliers. “We moeten nu investeren om ook in de toekomst kinderschoenen te kunnen blijven verkopen.”

Afgelopen seizoen is Shoesme gestart met het openen van shop-in-shops bij partners. Er zijn drie opties getest: een Shoesme-corner, een Shoesme-wand en een Shoesme-only brandstore. In de shop-in-shops biedt het kinderschoenenmerk een brede en diepe collectie aan, is sprake van duidelijke branding en wordt gebruik gemaakt van het voorraadprogramma van waaruit direct kan worden bijbesteld.

Reageren op een snel veranderende markt

De focus op deze shops is volgens directeur Michiel Slaats een reactie op een snel veranderende markt. “We moeten nu investeren om ook in de toekomst kinderschoenen te kunnen blijven verkopen en dit kunnen wij niet alleen. Een logische stap voor Shoesme is om direct te schakelen met onze klanten. Een actieve en ervaren winkelier is hét ingrediënt voor succes. Gecombineerd met de knowhow en ervaring van Shoesme maakt dit de kansen op succes nog groter.”

Naamsbekendheid is groeiende

Met de stap hoopt Shoesme de zichtbaarheid van het merk naar consumenten te vergroten. Slaats vervolgt: “De naamsbekendheid van Shoesme is groeiende. We zien dat er online veel op Shoesme wordt gezocht en dat onze schoenen online goed verkocht worden door onze partners. Om dit zelfde resultaat ook in de winkels te behalen moeten we zorgen voor duidelijke aanwezigheid en zichtbaarheid van het merk Shoesme.”

 

 

 

 

Uitrol concept

Shoesme is tevreden met de eerste resultaten. Het merk staat in de startblokken om het concept verder uit te rollen met nieuwe partners. “Inmiddels lopen er meerdere interessante gesprekken en voelen we dat we de juiste weg zijn ingeslagen. We kijken uit naar verdere partnerships met winkeliers die ook op deze manier willen groeien samen met Shoesme. We nodigen geïnteresseerde schoenwinkels, speciaalzaken en baby- en kinderkledingwinkels uit om contact met ons op te nemen.”