Nieuw in Nederland: vegan tassenlabel INYATI

 

 

 

 

 

 

Vegan leather tassenlabel INYATI doet Nederland aan. Het PETA approved merk maakt in juli haar debuut op de Modefabriek. 

Rianne Vlierman van Dame du ton fashion agency voegt INYATI toe aan haar merkenpakket. “Het merk is gecreëerd met de behoeftes van de retailer in het achterhoofd”, licht Vlierman de keuze voor het merk toe. “INYATI heeft de uitstraling van een high end fashion brand met verrassend commerciële retail- en adviesverkoopprijzen. We bieden met dit label een mooie aanvulling op accessoire gebied voor in de winkels.”

INYATI onderscheidt zich door de verschillende collecties niet te koppelen aan seizoenen, maar een naam te geven die de sfeer van de collectie weergeeft.

Met wisselende levertijden hoopt het merk in te spelen op de veranderingen in de markt en verschuivingen van seizoenen. “De ervaring leert dat de consument vaak pas tot aankoop overgaat wanneer zij het product ook echt gaan gebruiken. Op deze manier laat INYATI het aanbod voor in de winkels aansluiten bij de behoefte van de klant.”

Om wel voor elk moment INYATI aan te kunnen bieden in de winkels heeft het merk ‘Between the lines’ ontworpen; een lijn die overal tussen past.  Deze NOS collectie bevat basis items die het hele jaar gedragen kunnen worden en ook het hele jaar verkrijgbaar zijn.