Dennis Beute nieuwe voorzitter van C.A.S.T.

 

 

 

 

 

 

Dennis Beute is benoemd tot voorzitter van het bestuur van schoenencentrum C.A.S.T. De algemeen directeur van ANWR-Garant neemt het stokje over van Gerard-Jan van Blokland, die eerder dit jaar zijn vertrek aankondigde.

C.A.S.T. ondergaat momenteel een aantal grote veranderingen. Het centrum krijgt een nieuwe eigenaar, met nieuwe contractvoorwaarden, en de look and feel krijgt een upgrade. Volgens C.A.S.T. is dit hét uitgelezen moment voor Beute om te starten als voorzitter van het bestuur.

“Ik kijk ernaar uit om er samen met het bestuur voor te zorgen dat C.A.S.T. ook in de toekomst een attractief inkoopcentrum blijft voor alle partijen. De retail verandert en C.A.S.T. is bereid om mee te veranderen. We staan daarom altijd open voor (groepen) ondernemers en leveranciers die hun business willen verleggen naar Nieuwegein”, aldus Dennis Beute.