Brunotti Footwear beëindigt licentieovereenkomst met UFG


 

 

 

 


De Unlimited Footwear Group en Brunotti beëindigen hun jarenlange samenwerking. Eind dit jaar zal Brunotti de verkoop, distributie en ontwikkeling van Brunotti Footwear in eigen handen nemen.

UFG en Brunotti werkten sinds 2009 op licentiebasis samen. Oscar Visser en Alfred van Gastel waren de afgelopen jaren binnen Palms en Pines Footwear BV verantwoordelijk voor de collecties van Brunotti Footwear.

“Om de groei en goede resultaten zowel nationaal als internationaal verder te kunnen uitbouwen is er in goed overleg besloten de bestaande licentieovereenkomst te beëindigen. Vanaf winter 2018 zal Brunotti de verkoop, distributie en ontwikkeling dan ook in eigen handen nemen. Een deel van de zomer 2019 collectie zal echter nog wel door UFG ontwikkeld en geproduceerd worden”, zegt UFG in een verklaring.

Oscar en Alfred blijven beide werkzaam voor de Unlimited Footwear Group. Oscar heeft inmiddels het verkoopteam van Gaastra & NZA New Zealand Auckland Footwear binnen Star Collections BV versterkt. Alfred is toegevoegd aan het Bullboxer verkoopteam van Shoes Unlimited BV.