Schoenen Torfs wordt franchisenemer van The Athlete’s Foot


 

 

 

 

 

Schoenen Torfs wordt in België franchisenemer van The Athlete’s Foot. De sneakerketen heeft sinds 2017 een winkel België. Onder de vlag van Torfs komt daar volgende week een tweede vestiging bij. 

Euretco heeft de Belgische rechten voor het Amerikaanse The Athlete’s Foot in handen. De retailserviceorganisatie ambieert een nationale dekking in België en wil daarvoor samenwerken met partners, waaronder Schoenen Torfs.

Schoenen Torfs opent volgende week een filiaal van The Athlete’s Foot in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. Later dit jaar volgt een vestiging in Eeklo. “Merken kiezen steeds meer voor een segmentatiebeleid in functie van het type winkel”, zegt ceo Wouter Torfs over de keuze om franchisenemer te worden. “Met Torfs hebben we een concept dat een vrij compleet beeld aan schoenen waarborgt. Met de opening van een filiaal van The Athlete’s Foot in Waasland Shopping Center en in Eeklo kiezen we ervoor om sneakers en sportfashion aan te bieden die complementair zijn aan het aanbod bij Torfs. De keuze voor The Athlete’s Foot is dus een overtuigde strategische keuze die past in onze totale groeiambitie als bedrijf.”

The Athlete’s Foot telt wereldwijd meer dan vijfhonderd winkels. In Nederland heeft het zestig winkels. In België heeft Euretco de ambitie om dertig vestigingen van de sneakerketen te openen.