Perry Sport opent flagshipstore in Rotterdam

De flagshipstore van Perry Sport in Hoog Catharijne

 

 

 

 

 

 


Perry Sport verruilt zijn vestiging aan de Rotterdamse Lijnbaan voor een flagshipstore in de Hoogstraat. Daar neemt het de plek in van Blokker.

Blokker verhuisde in maart naar een locatie aan de andere kant van het centrum van Rotterdam. Daarmee maakte de keten ruim baan voor Perry Sport. De winkel in de Hoogstraat telt drie verdiepingen en onderging tien jaar terug een grondige renovatie. Eind juni opent de flagshipstore van Perry Sport in het pand, zo meldt RetailNews.

Het nieuwe winkelconcept van Perry Sport werd in 2016 geïntroduceerd in de Kalverstraat in Amsterdam. Eind april 2018 volgde een tweede winkel in Hoog Catharijne in Utrecht. De nieuwe winkels zijn volgens Perry Sport op betere locaties gevestigd. Bovendien bieden ze meer ruimte voor inspiratie en beleving.