Nieuwe muzikale samenwerking voor Floris van Bommel


 

 

 

 

 

Floris van Bommel gaat opnieuw een muzikale samenwerking aan. Het merk lanceert een sneaker met achterop de hiel het portret van de Belgische muzikant Marcel Vanthilt.

Floris van Bommel liep naar eigen zeggen al een tijd rond met het idee om Marcel, die fervent Van Bommel drager is, te verassen. “Toen we bij een leverancier vellen leer zagen liggen met lang grijs stekelhaar viel het kwartje. Met het harige leer en een rubberen brilletje hebben we achter op een sneaker het portret van Marcel gecreëerd. Marcel zag er de humor wel van in. Hij stelde zelfs
voor om de schoen in gelimiteerde oplage te koop aan te bieden om zo ‘Kom op tegen kanker’ te ondersteunen.”

De ‘Floris van Bommel for Marcel Vanthilt’ schoen is beschikbaar in de Floris van Bommel brandstores in Antwerpen en Brugge, de onlineshop en bij een select aantal dealers in Vlaanderen De opbrengst gaat naar ‘Kom op tegen Kanker’.

Eerder sloeg Floris van Bommel de handen ineen met de exclusieve gitarenbouwer Theo Scharpach Guitar Maker. Dat leidde tot een Floris van Bommel gitaar – niet bestemd voor de verkoop – met een geschatte handelswaarde van 22.000 en een limited edition schoen vervaardigd uit crocoprint leer in metallic blue.