Gallery Shoes breidt uit en maakt beursdata 2019 bekend


 

 

 

 

Na twee succesvolle edities breidt de Duitse beurs Gallery Shoes opnieuw uit. De schoenenbeurs heeft tevens de beursdata voor 2019 bekend gemaakt.

Voor aankomend seizoen wordt de vloeroppervlakte van de beurs (2 – 4 september) uitgebreid met 1.900 vierkante meter. De oppervlakte wordt toegevoegd aan de PREMIUM zone van Gallery Shoes. “Hiermee willen we nog meer ruimte creëren voor merken van Europese landen”, licht Ulrike Kähler, Managing Director bij organisator Igedo Company toe.

Voor de tweede editie van Gallery Shoes zag Igedo Company zich al genoodzaakt om uit te breiden. Merken en agentschappen die eerst de kat uit de boom keken zouden nu in de rij staan om deel te nemen aan de opvolger van GDS.

Gallery Shoes wijzigt niets aan de maximale grote van de stands. Om het aanbod divers te houden hanteert de beurs een maximale standoppervlakte van 150 vierkante meter.

In een persbericht kondigt de beurs ook de data voor 2019 aan. Volgend jaar zal de Gallery Shoes tussen 10 en 12 maart en 1 en 3 september plaatsvinden.