Einde voor schoenmerk Wednesday Whiskey

 

 

 

 

 

 

 

Nederlands schoenenmerk Wednesday Whiskey stopt ermee. Oprichter Marijn Verschure schrijft op Facebook dat alle schoenen in een opheffingsuitverkoop worden aangeboden. 

Wednesday Whiskey werd in 2013 opgericht door Marijn Verschure, die daarvoor bij Clarks werkzaam was. In eerste instantie bood het merk alleen herenschoenen. In 2015 kwam daar een lijn voor vrouwen bij.

De schoenen van Wednesday Whiskey werden met de hand gemaakt in Portugal en stonden bekend om hun simplistische design. De schoenen werden verkocht via de eigen website van het merk, die inmiddels uit de lucht is, en tientallen winkels in Nederland en België.

“Wednesday Whiskey stopt en ruimt daarom de hele voorraad op”, schrijft het merk op Facebook. Tussen 18 en 22 mei worden alle schoenen in BANK 15 in Tilburg aangeboden voor 10 euro tot en met 50 euro per paar.