Chief Product Officier Pastor weg bij Esprit Holdings Limited


 

 

 

 

 

Esprit Holdings Limited neemt afscheid van Chief Product Officer Rafael Pastor Espuch. Pastor zou zijn carrière buiten Esprit willen voortzetten.

Dat meldt Esprit Holdings Limited in een verklaring op haar website. De CPO werkt sinds 2013 bij Esprit Holdings Limited. In deze functie hield hij zich bezig met het optimaliseren van de productontwikkeling, het in-sourcen van belangrijke productiefuncties en het versterken van de managementstructuur. “Na de afronding van deze belangrijke stap heeft de heer Pastor de wens uitgesproken om zijn loopbaan buiten Esprit voort te zetten”, luidt het bericht. “De Raad betreurt maar respecteert het besluit.”

Esprit heeft nog geen nieuwe CPO aangewezen. Onbekend is waar Pastor zijn loopbaan zal voortzetten.