CAPRICE verkoopt in China via Alibaba

Tmall Caprice
Twee managers van Tmall verwelkomen CAPRICE ceo Jürgen Cölsch en Rui Sun, vertegenwoordiger van het Duitse schoenmerk in China, op het hoofdkantoor van Alibaba.

 

 

 

 

 

 

 


CAPRICE breidt uit naar China. Het Duitse merk biedt haar schoenen aan op de online marktplaats Tmall, onderdeel van e-commercegigant Alibaba.

De Chinese markt voor e-commerce wordt gedomineerd door online shoppingmalls zoals Tmall. Op deze b2c-marktplaats bieden Europese retailers als H&M, Asos en Zara hun producten al aan. Na maanden van testen volgt nu ook CAPRICE.

“Er zijn meer dan 800 miljoen internetgebruikers in China”, licht ceo Jürgen Cölsch de stap toe. “Met het modeplatform van Alibaba hebben we de beste manier gevonden om onze producten voor heel China beschikbaar te maken.”