Sneakerwinkel Fahrenheit stopt ermee


 

 

 

 

 

Sneakerwinkel Fahrenheit in Enschede sluit na een periode van tien jaar haar deuren. Ondernemers Aswin Schutte en Maaike van Beurden kiezen naar eigen zeggen voor ‘een betere balans tussen werk en privé’.

“De kogel is door de kerk. Het nemen van de beslissing was moeilijk, maar wij staan er voor 100 procent achter: wij gaan stoppen met onze mooie winkel”, laten de ondernemers weten in een verklaring op Facebook. De twee zijn ingegaan op het aanbod van hun buurman die meer meters wilde toevoegen aan zijn eigen winkelpand.

Medio augustus valt definitief het doek voor de sneakerstore. Tot de sluiting houdt Fahrenheit een opheffingsuitverkoop.

Fahrenheit opende in 2008 haar deuren in het centrum van Enschede. De sneakerstore verkoopt schoenen van adidas Originals, Nike, Reebok, Asics, Puma, Clarks Originals en dr. Martens. In de webshop biedt Fahrenheit gratis next day delivery voor bestellingen die voor 17:00 uur zijn geplaatst.