Mensink Schoenen en Sport is Hofleverancier

 

 

 

 

 

 

 

Mensink Schoenen en Sport uit Denekamp mag sinds vorige week het predicaat Hofleverancier voeren. 

De schoenenzaak bestond vorig jaar 125 jaar. Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen het predicaat ontvangen wanneer zij een vooraanstaande plaats innemen in hun regio en daarnaast 100, 125 (of een veelvoud van 25) jaar bestaan. De bestuurders van het bedrijf moeten van onbesproken gedrag zijn evenals de onderneming zelf. Na een lange procedure kreeg de Twentse winkel onlangs te horen dat het predicaat zou worden uitgereikt.

Mensink Schoenen en Sneakers opende in 1900 haar deuren op de huidige locatie van de schoenenzaak. De winkel zegt webshops ‘een dikke tachtig jaar voor te zijn met het bezorgen van schoenen’. In de jaren 30 bracht de familie Mensink schoenen al bij mensen thuis. Ook reparaties werden gehaald en gebracht. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van de winkel.