(Belgisch) Limburgse schoenwinkeliers strooien met kortingen op 20.000 paar schoenen


 

 

 

 

Dit weekeinde stunten 26 schoenwinkels uit het Belgische Limburg met hoge kortingen om de consument kennis te laten maken met lokale winkels.

Tijdens het offline outlet-weekend, van vrijdag 20 tot zondag 22 april, ontvangt de consument minstens 50 procent korting als hij bij een van de Limburgse winkels shopt. Deelnemende schoenwinkels beiden de kortingen aan onder de slogan ‘Koop Limburgs’. Hiermee willen ze het belang van de lokale winkelier ten opzichte van de internetgiganten en grootwinkelbedrijven benadrukken.

Schoenenzaken als La Bottega, Auwerx, Fraikin, Windmolders, Van Dinter en Quetin doen mee aan de actie. Gezamenlijk bieden de winkeliers maar liefst 20.000 paar schoenen aan met een minimum korting van 50 procent.