Jos van Dongen voegt Men of Global aan portefeuille toe


 

 

 

 

 

Jos van Dongen Schoenagenturen heeft herenschoenenmerk Men of Global aan zijn portefeuille toegevoegd. Met in het oog springende prints en materialen richt Men of Global zich op modische winkels die hun klanten ‘iets vernieuwends’ willen bieden.

Het Nederlandse merk bestaat sinds 2014 en biedt geklede schoenen voor heren. Jos van Dongen is sinds drie weken agent van het merk. Hij verkoopt zowel aan schoen- als kledingwinkels. “We richten ons op modische winkels in Nederland. Deze schoenen, met hun opvallende prints en fijne afwerking, trekken consumenten naar de winkel. De eerste reacties zijn heel positief. Winkeliers kunnen zich hiermee echt onderscheiden”, zegt Jos van Dongen tegenover the right SIZE.

De lederen schoenen hebben een verkoopprijs van 199 tot 229 euro. Het merk biedt bijpassende riemen van dezelfde materialen en kleuren met een winkelverkoopprijs van 69 tot 74 euro.

De collectie van Men of Global is te bekijken in de showroom van Jos van Dongen Schoenagenturen in C.A.S.T., showroomnummer 607.