Fred de la Bretoniere werkt opnieuw samen met blogger Yara Michels

Schoenmerk Fred de la Bretoniere en blogger Yara Michels zijn opnieuw de samenwerking aangegaan. De twee lanceren voor de zomer van 2018 een capsulecollectie waarin denim en panterprint centraal staan. 

Vorig jaar ontwierpen Fred de la Bretoniere en Yara Michels al een collectie. Dat smaakte naar meer. Geheel in de stijl van Fred de la Bretoniere bestaat ook de tweede capsulecollectie uit handgemaakte espadrilles. De collectie omvat vier modellen, elk verkrijgbaar in denimblauw en in luipaardprint. “Elke vrouw draagt denim en luipaard op haar eigen manier”, legt Michels uit. “Die eigenheid is ook het uitgangspunt voor mijn collectie. Vrouwen zijn echte multitaskers en schakelen de hele dag tussen allerlei to-do’s, ambities en rollen. Het voelt dus vanzelfsprekend dat ik schoenen maak voor verschillende persoonlijkheden, moods en momenten.”

De Fred x Yara-collectie is vanaf eind april 2018 verkrijgbaar in de Fred de la Bretoniere-winkels en online. Prijzen variëren van 119,95 tot 149,95 euro.