Beste weekend ooit voor Wehkamp

Het zonnige weer en kortingsdag National Glamour Day hebben Wehkamp geen windeieren gelegd. De webwinkelreus beleefde afgelopen weekend ‘het beste weekend ooit’. Converse All Stars schoenen en laarzen van Dr. Martens werden het best verkocht.

Tijdens National Glamour Day krijgen ontvingen consumenten via tijdschrift Glamour korting op hun aankoop. Dat leidde veel klanten naar Wehkamp. In een persbericht laat het bedrijf weten dat er tijdens het hoogtepunt 110 bestellingen per minuut werden geplaatst. Naast tuinartikelen werden schoenen, zomerjurkjes en kinderkleding veel verkocht. Piet Coelewij, CEO van Wehkamp: “We zien dat vooral gezinnen ons heel goed weten te vinden. Binnen deze groep zagen we afgelopen weekend een groei van zo’n 30 procent. Naast damesmode, is er ook veel kinderkleding besteld. De kinderen zijn uit hun zwemkleding, jurkjes en korte broeken gegroeid, dus daar wordt veel naar gezocht.”

Meer dan de helft van de bestellingen werd per mobiel of via de app geplaatst.