Designer bij Brunotti

Ben jij onze nieuwe designer? Per maart 2018 is Brunotti opzoek naar een Apparel Boardsports Men/Boys designer!

2018 wordt een belangrijk jaar voor onze verdere internationale expansie. Er is een fantastische carriere mogelijkheid ontstaan voor een ervaren Boardsport Fashion Designer (Men/Boys) in ons designteam.

Functie:        Designer (Men & Boys apparel collection)

Brunotti is een authentiek All Boardsports lifestyle merk waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Amersfoort (NED). Naast een uitgebriede hardware lijn met o.a. boards, trapezes, wetsuits en accessoires brengt Brunotti uitgebreide “all year round” kleding collecties voor sport en vrije tijd.

Als Men & Boys designer rapporteer je direct aan de Head of Design. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het neerzetten van innovatieve, commerciële Men en Boys collecties.

Je krijgt alle gelegenheid om je creatieve ontwerptalenten los te laten, waarbij nieuwe ideeën en concepten voortdurend worden aangemoedigd. Wij zoeken een Product Designer die kennis en ervaring heeft met het neerzetten van heren en boys collecties. Bij voorkeur heb je ervaring in het ontwerpen van functionele sportswear en jackets. Je denkt graag conceptueel mee met een team van designers en je hebt veel gevoel voor stoffen en kleuren.

Om succesvol te zijn in deze rol ben je afgestudeerd in een mode gerelateerde hbo-opleiding.

Daarnaast kun je jezelf vinden in de volgende omschrijving:

  • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt passie voor Boardsports en kan dat vertalen naar commerciële productontwerpen;
  • Je bent expert op het gebied van Adobe Suite-toepassingen (waaronder Photoshop, Illustrator) en MS Office;
  • Je bent bereid te reizen naara. China, India, Indonesië en in Europa;
  • Je kunt mensen enthousiasmeren tijdens presentaties;
  • Je kunt goed werken onder druk en deadlines;
  • Je respecteert de meningen en feedback vanuit anderen om te werken naar een gemeenschappelijk doel.

Wanneer je ons team komt versterken, kun je een Boardsport minded en dynamische teamomgeving verwachten. We bieden je een marktconform salaris en dito emolumenten.

Stoked? We zijn benieuwd of jij past in ons designteam en willen je graag leren kennen! Solliciteer direct door een motivatiebrief te sturen naar Cwill@brunotti.com waarin je aangeeft waarom jij geschikt bent voor deze functie. Vergeet niet je cv en een recent voorbeeld van je werk mee te sturen. Originaliteit loont!